Over Juro Coating

Juro Coating is een bedrijf waar alles mogelijk is op verfgebied. De stelling "Wat niet kan, is nog nooit gebeurd" is dan ook ons motto. Met ruime ervaring en specifieke specialiteiten kunnen wij u totaal ontzorgen en adviseren, er is een oplossing voor elk budget en elke gewenste kwaliteit. Uw coatingwerk is onze uitdaging!

Juro Coating is gevestigd in Heerenveen en heeft ruim 30 jaar ervaring in het aanbrengen van coatings. Wij beschikken over een breed machinepark om coatings aan te brengen. Daarnaast beschikken wij over spuitcabines waarin we handmatig spuitwerk uitvoeren.

Coatings kunnen op alle mogelijke ondergronden worden aangebracht, denk hierbij aan: hout, metaal, cement gebonden materiaal, kunststof, multiplex. Dit geldt voor halffabricaten en afgewerkte producten.

Neem als voorbeeld uw gevelbekleding. Deze kunnen wij voorzien van een prachtige coating, die de gevel verfraait én verduurzaamt. Op basis van uw wensen gebruiken wij een dekkende of semi-transparante coating. Doordat wij werken met verfsoorten van kwaliteit van onze, erkende, leveranciers, kunnen wij ervoor zorgen dat uw houten gevelbekleding een langere levensduur krijgt. Een professionele coating blijft jaren zitten, en bij de keuze voor ons Juro Garant systeem kunnen wij een garantie van 10 jaar geven!

Door onze specifieke kennis van ondergronden en verfsystemen kunnen wij goed advies geven voor ieder project. Iedere esthetische uitstraling is mogelijk. Om een indruk te geven van de uitstraling is bemonstering altijd mogelijk.