• Art. nr. juro-stain-natuurlijk-vergrijsd
  • Op voorraad, 2 tot 5 werkdagen

Juro Stain natuurlijk vergrijsd

€ 32,52 jouw prijs incl. BTW, per stuk
Bv. RAL, NCS of Monster code
Inhoud1 & 2,5 liter
Vrije kleurkeuzeJa
Leveringverzenden of ophalen uit Heerenveen

Productomschrijving

Juro Stain natuurlijk vergrijsd helpt het vergrijzingstraject van hout op een egale manier te laten verlopen. Op deze manier kan vlekvorming en ongelijkmatige verkleuring tegen worden gegaan en zal een egaal vergrijzingstraject plaats vinden. Het natuurlijk vergrijzen is mogelijk in meerdere grijstinten.

Door het hout voor te vergrijzen met Juro Stain natuurlijk vergrijsd zal er een langzame egale vergrijzing plaats vinden. Juro Stain natuurlijk vergrijsd stoot water af en zorgt ervoor dat het hout harder, stabieler en sterker blijft.

Juro Stain is een oplosmiddelhoudende semi-transparante beits voor gebruik buitenshuis. Het accentueert de natuurlijke houtnerf. Toepasbaar op wanden, schuren, schuttingen, tuinhuizen, veranda's e.d.

Veiligheidsblad

Veiligheidsblad Juro Stain

Verwerking

Het oppervlak ontdoen van vuil, vet en lossen delen door middel van schuren. Vette ondergronden eerst ontvetten.

Goed doorroeren voor gebruik om eventueel kleurverschil te voorkomen. Breng minimaal 3 lagen ruim en lobbig aan met de kwast of roller. Indien er tussen de lagen een langere droogtijd dan 24 uur zit, dan moet het oppervlakte eerst geschuurd worden.

Rendement: ca. 12-14 m²/liter op geschaafd hout, ca. 8-10 m²/liter op ruw hout. Niet verwerken beneden 5°C en een maximale relatieve vochtigheid van 85%.

Droogtijd

De droogtijd is onder andere afhankelijk van de ondergrond, temperatuur, luchtvochtigheid, ventilatie en laagdikte. Gemiddelde droogtijden zijn: stofdroog 0,5 uur en overschilderbaar 1-2 uur.